Platne usluge

Cashless društvo

Pretvaramo se u cashless društvo i svakodnevno tražimo od tvrtki da nam omoguće plaćanje bez gotovine, u stvarnom životu ili na internetu. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u radu s vodećim trgovačkim lancima i web shopovima, prevladavamo i smanjujemo izazove prihvaćanja kreditnih kartica!

Korisničko iskustvo

Trgovci, potrošači i banke u sinergiji za besprijekorno korisničko iskustvo

Sve vrste plaćanja

Optimalno korištenje svih kartica na prodajnim mjestima i na webshopu 

Sigurnost na prvom mjestu

PCI DSS i ISO 27001 certifikati, sigurno spremanje kartice i podataka


Plaćajte brzo i sigurno

Rješavamo izazov prihvaćanja kartica kod naših klijenata iz različitih djelatnosti i uslugu distribucije digitalnih dobara preko naših POS uređaja. Jednim POS uređajem za sve prihvatitelje dugoročno štedite vrijeme i novac.


Nudimo vam brzu integraciju s našim Internet Payment Gateway sustavom za sigurnu online kupovinu.


1POS

Nemojte gubiti ni svoje, ni vrijeme svojih zaposlenika kroz bezbroj različitih uređaja koji usporavaju vaše poslovanje. Uz 1POS vam osiguravamo jedan uređaj za sve.

mCheckout

Internet payment getaway za Hrvatsku

FAQ

Pronađite odgovor u bazi često postavljanih pitanja

Beskontaktno plaćanje siguran je način plaćanja pomoću debitne, kreditne ili druge pametne kartice pomoću RFID tehnologije ili komunikacije u blizini.
Da biste koristili sustav, potrošač prisloni platnu karticu u blizini terminala na prodajnom mjestu opremljenog ovom tehnologijom. Beskontaktno plaćanje smatra se brzim i jednostavnim načinom plaćanja, jer ne zahtijeva od potrošača da unose svoj PIN. Ova vrsta placanja popularna je u Australiji, Kanadi, Južnoj Koreji i Ujedinjenom Kraljevstvu ali i drugim drzavama. U Hrvatskoj dnevno 17% stanovnistva koristi beskontaktno plaćanje/ 

Jednostavno, sigurno i brzo – odlike su to beskontaktnog plaćanja. U skladu s novim normalnim, ovakav način plaćanja je sve popularniji, a ako već nisi, evo zašto i ti trebaš koristiti ovu mogućnost koju ti nudi tvoja kartica.


Kada prisloniš karticu na POS uređaj plaćanje će biti obavljeno u nekoliko sekundi, bez da kartica napušta tvoju ruku. Uz to, ako je iznos koji plaćaš manji od 250 kuna ne moraš unositi PIN što znači da ne dodiruješ površine koje dodiruje puno ljudi i štitiš sebe od mogućnosti zaraze.

Niste pronašli odgovor?

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500