Znate li što se krije “ispod haube“ privatnog clouda?

mStartov Odjel infrastrukture održao je simpatičnu i edukativnu prezentaciju pod nazivom „Cloud: što se krije ispod haube“ u sklopu gostovanja na Tech Talk-u.


Uz demo samog postupka upravljanja ključnim elementima potrebnima za uspješno upravljanje privatnim oblakom, naši nasmijani predavači Zeljko Aras (Direktor ICT infrastrukture i operacija), Neven Kmetić (Voditelj razvoja infrastrukturnih rješenja) i Matko Dončević (Mlađi specijalist AIX i Linux) podijelili su svoje iskustvo osobnog poslovnog razvoja, rada s klijentima, objasnili proces implementacije i održavanja elemenata koji doprinose radu infrastrukture te kako svoj cloud što bolje optimizirati.


Kako je prezentacija prošla u ugodnoj atmosferi i dobrom duhu pokazuje i činjenica aktivnog sudjelovanja prisutnih na kratkom kvizu, a oni najaktivniji su bili i prigodno nagrađeni.


Uvijek nam je drago sudjelovati na Tech Talk-u, edukativnom programu kojeg u prostorijama KSET-a provodi udruga SS FER s ciljem pružanja kvalitetnog neformalnog obrazovanja studentima STEM područja putem gostujućih predavanja i radionica poduzeća iz IT industrije.


Veselimo se daljnjoj suradnji 😊


Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500