Student Digi Awards x mStart

Podržali smo ovogodišnje STUDENT DIGI AWARDS-e u organizaciji HANZA Medie

Kako već dugi niz godina sudjelujemo na raznim studentskim manifestacijama i natjecanjima iz područja IT svijeta, veseli nas još jedna kvalitetna suradnja koja potiče inovativnost naših mladih talenata. Ovi perspektivni mladi ljudi doista su inspiracija i svi su pobjednici, svatko na svoj način.

Nakon dodjele nagrade za najbolji projekt Branimiru Budiju, predsjednik Algebre Hrvoje Josip Balen otvorio je zanimljivu panel raspravu. Naša Nikolina Frklić, voditeljica marketinga sudjelovala je na istom s pobjednikom Branimirom Budijom, Ivanom Stanić iz Fine, Tenom Šimon Colig iz A1, Matejom Šušanj iz Croatia Osiguranja, Tajanom Kesić Šapić iz HGK te prokomentirala trenutno stanje na tržištu rada u IT-u i mStartova iskustva u potrazi za novim kolegicama i kolegama.

Što nam budućnost donosi? Sasvim sigurno, puno promjena, ali u konačnici i razvoja i rasta, a gledajući ovogodišnje natjecatelje jedno je sigurno – uloženi trud se itekako vraća.

Čestitke Branimiru Budiju na izvrsnom projektu! 💥 👏

Veselimo se sljedećoj godini, a do tad pročitajte članak Jutarnjeg lista za detalje o samom natjecanju 👇

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pobijedio-branimir-budija-odusevio-je-ziri-s-robo-kolicima-drugo-mjesto-podijelili-timovi-michy-community-i-securyset-15339972 



Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500