Prva BMC Remedyforce i BMC Remedyforce Client Management implementacija u Hrvatskoj

mStart je uspješno implementirao BMC Remedyforce i BMC Remedyforce Client Management sustave u tvrtci Tisak plus, što je ujedno i prva takva instalacija u Hrvatskoj.


Osim zamjene postojećeg Service Desk Express (SDE) rješenja, Tisak plus je iskoristio ovaj projekt i za uvođenje rješenja za upravljanje klijentskim računalima – BMC Remedyforce Client Management. Ovim je osim korištenja najnovijih rješenja također povećana razina sigurnosti IT operacija i korisničke podrške.


Projekt je uključivao dva pod-projekta:

Projekt BMC Remedyforce (RF) je uključivao snimku stanja postojećeg sustava, dokumentiranje korisničkih zahtjeva, implementaciju novog rješenja, testiranje i podršku za produkcijski rad. Osim toga, Tisak plus tražio je i integracije s vanjskim sustavima čime se pokrila kompletna funkcionalnost postojećeg SDE sustava. Osim što je Tisak plus ovim projektom dobio stabilnost vodeće svjetske cloud platforme (Salesforce.com), dobio je i sve funkcionalnosti koje je imao u SDE sustavu, te pretplatu na sve inovacije i tehnološke novosti koje su na ovoj platformi redovite i događaju se nekoliko puta godišnje, bez ikakvog utjecaja na korisnike.


Drugi dio projekta BMC Remedyforce Client Management (CM) uključivao je implementaciju CM rješenja. Sastojao se također od analize i dokumentacije korisničkih zahtjeva, implementaciju sustava, testiranje i podršku za produkcijski rad. RF i CM sustavi međusobno su integrirani te su sva klijentska računala automatski vidljiva i dostupna i iz RF sustava. Implementirani sustav omogućava redovno ažuriranje operativnih sustava i aplikacija službenim zakrpama, te ujedno može sa središnjeg mjesta upravljati svim drugim segmentima klijentskih računala – od udaljenog pristupa, preko centralne instalacije softvera i zakrpi, do objedinjenih izvještaja.


BMC Remedyforce i BMC Remedyforce Client Management su rješenja koja se nalaze u javnom oblaku, te su kao takva morala proći i strogu procjenu informacijske sigurnosti te se Tisak plus može pohvaliti da je među predvodnicima u implementaciji industrijskog trenda stavljanja usluga u javni oblak.

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500