Program Petrinog kompjutera

Petra Hajduković, direktorica Službe za analitiku i CRM u mStartu, gostovala je na panelu „Program njenog kompjutera“ na nedavno održanom WOLF kongresu, koji je okupio jake i inspirativne žene iz našeg poslovnog okruženja.


Petra je sama po sebi uistinu posebna. Dok je poslovno u nekima od najvećih projekata u regiji, privatno je okrenuta prirodi i životinjama, ali opet na svoj jedinstven način. 2010. godine postala je licencirani trener pasa i ozbiljnije se krenula baviti radom sa spasilačkim psima.




A kako je tekao njen karijerni put? 2008. se zaposlila u Tisku, kao pripravnik za područje poslovnog izvještavanja da bi nakon 3 godine prešla u mStart. Od mlađeg specijalista preko glavnog specijalista napreduje do voditelja odjela i današnje direktorske funkcije. 2019. završava i Cotrugli Executive MBA. Na panelu je istaknula kako se kao žena u IT-u ne osjeća nimalo drugačije zbog spola:


„U svom radnom okruženju nisam doživjela neke razlike u odnosu na muške kolege. U našoj je kompaniji preko 40% žena, iako generalno gledano manji postotak žena pokazuje interes za ovo područje. Mislim da je to stvar nas samih i odgoja. U mStartu su glavni faktor tijekom zapošljavanja kvalifikacije pa apsolutno jednake šanse imaju i žene i muškarci“. Po svemu sudeći, čini se da Petra u tom, naizgled muškom svijetu, pliva kao riba u vodi.

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500