mStartovi timovi i tehnologija omogućili održavanje najvećeg i najsloženijeg ročišta u RH

U dvorani Košarkaškog centra Dražena Petrovića 04. srpnja 2018. održano je ročište na kojem je postignuta Nagodba s vjerovnicima Agrokora. Od samog početka postupka izvanredne Uprave naši timovi bili su ključni oko prikupljanja tražbina 76 kompanija Koncerna, obrade istih kroz posebno izrađenu aplikaciju koju je izradio mStart BI tim te suradnje s odvjetničkim timovima kako bi se zadovoljili svi pravni okviri.


Za potrebe ročišta eWallet ekipa izradila je mobilnu aplikaciju m2Voting kroz koju su vjerovnici glasali o Nagodbi, a ujedno je i sama kontrola ulaza bila organizirana uz eWallet RFID narukvicu. Odjel PC podrške, Služba Infrastrukture i Služba nabave pružili su kompletnu tehničku podršku na samom događanju.


Želimo zahvaliti svim našim kolegama koji su sudjelovali u ovom najvećem sudskom procesu uHrvatskoj i svojim doprinosom omogućili da se mStart još jednom pokaže kao pouzdan partner. Izrazito zadovoljstvo našim angažmanom iskazala je i sama sutkinja tijekom samog ročišta gdje je istaknula da nikada nije imala tako brzo i precizno prezentirane podatke.

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500