mStartov direktor DMS-a Igor Javor održao predavanje na temu Fiskalizacije 2.0

„Fiskalizacija 2.0 u svojoj implementaciji podrazumijeva obveznu razmjenu eRačuna između poslovnih partnera. U tom procesu, digitalni workflow neizostavan je alat za odobravanje ulaznih računa, ali se može koristiti i za druge procese u poduzeću“ izjavio je Igor Javor, direktor DMS-a u mStartu, kao uvod u svoju prezentaciju na ovogodišnjoj E-BIZ 2023 konferenciji o digitalizaciji poslovanja koja se organizira s ciljem ubrzanog uvođenja digitalnog poslovanja u Hrvatskoj.


„Pitanje je što je organizacijama potrebno osim eRačuna“ napominje Javor, referirajući se na brojne prilike za unapređenje poslovnih procesa malih, srednjih i velikih poduzeća. U tom duhu prisutnima je tijekom prezentacije i panela predstavio cjelokupnu ponudu mStarta u ovom segmentu – digitalni workflow koji se između ostalog sastoji od sustava za digitalno odobravanje dokumenata, digitalne kolaboracije i rada s raznim tipovima dokumenata, striktnog i slobodnog workflowa, različitih akcija nad dokumentima, e-mail obavijesti i podsjetnika.


„Promjene nisu bezbolne, no jednom kad se dogode, pitat ćete se kako ste funkcionirali ranije. Benefiti su brojni - ubrzanje procesa, stvaranje zapisa i revizijskih tragova, poboljšano korisničko iskustvo, redukcija troškova i povećanje transparentnosti.“ zaključio je mStartov direktor DMS-a.


Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500