mStart postao Entuity partner za regiju Adriatic i srednje Europe

mStart, kao vodeći sistemski integrator i pružatelj IT usluga, postao je 9. listopada novi ovlašteni Entuity partner te će nastojati povećati dostupnost Entuity rješenja mrežne analitike (Entuity Network Analytics) na području regije Adriatic i srednje Europe.


mStart od samih početaka ima odjel za upravljanje mrežom koji pruža podršku poslovnim mrežnim sustavima u okruženju. Korištenjem Entuity rješenja za upravljanje mrežom, odjel za upravljanje mrežom pomaže svojim korisnicima držati korak s tehnologijom istovremeno podižući stručnost mStarta kao sistem integratora na veću razinu, koja nadilazi opseg tradicionalnog sistem integratora.


Entuity Network Analytics pojednostavljuje upravljanje mrežom kod svakog korisnika te omogućava povijesni pregled događaja u mrežnom okruženju koje pomažu razumjeti, procijeniti i riješiti probleme na mrežnoj i aplikacijskoj razini, a koji su uzrokovani problemima u mrežnoj infrastrukturi. Samim time, brzim reagiranjem na potrebe korisnika, osigurava se izvrsnost IT usluga i iskustva krajnjih korisnika.

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500