mStart i ove godine na JobFair sajmu poslova


Iako ove godine u hibridnom obliku, JobFair još je jednom okupio vrhunska tehnološka poduzeća i uspješne studente od kojih će neki, nadamo se, karijeru graditi upravo u mStartu. Na JobFairu smo tijekom intervjua dali odgovore na brojna pitanja odličnih studenata s vještinama usmjerenima na budućnost. Osobito nas veseli velik interes studenata i visoka razina interaktivnosti događanja. Naš je Hrvoje Ljubičić, direktor razvoja proizvoda i usluga, sa sudionicima na prezentaciji podijelio svoju zanimljivu karijernu priču i dao im korisne savjete.


„Počeo sam raditi kao programer da bih nastavio kao tehnološki konzultant i došao do menadžerske pozicije na kojoj upravljam projektima razvoja u brojnim segmentima. Sam sam bio student na FER-u. Genijalno je imati vrhunske tehnološke vještine, no ne smijemo zanemariti niti soft skills vještine, jer ipak u konačnici radimo s ljudima i za ljude."


Kompanije poput mStarta studentima daju priliku za dobro upoznavanje poslovnih procesa i poslovanja u raznim industrijama. Ako studenti na početku karijere žele upoznati više sfera, dobar je potez zaposliti se u kompaniji sa širim portfeljem usluga. Tako dobivaju priliku mijenjati segmente, tehnologije, projekte, dobivati nove izazove… Ukratko, dobivaju priliku za razvoj karijere bez nužne promjene poslodavca. Takvo je bilo moje iskustvo s mStartom.“

Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500