mStart dio prestižne glazbene konferencije

Premijerno izdanje Shipa - showcase festivala i glazbene konferencije koja je okupila glazbene profesionalce iz čitavog svijeta održano je u Šibeniku gdje je svoja iskustva razmijenilo više od 200 delegata.


Među njima su se našli predstavnici najznačajnijih europskih glazbenih festivala poput Glastonbouryja, Primavere ili Eurosonica, kao i James Minor - potpredsjednik i voditelj programa SXSW (South by Southwest), najveće svjetske glazbene konferencije koja se održava u američkom Austinu i svake godine privlači gotovo 200.000 posjetitelja iz čitavog svijeta. Uvodni govor na svečanom otvaranju konferencije održala je ministrica kulture i medija, Nina Obuljen Koržinek.


mStart je na ovoj konferenciji predstavio Mate Skugor, stručnjak za eWallet rješenja u mStartu, kao moderator panela „Great stories: A Journey through Superval, Špil Liga and Veliki Odmor“, kroz koji je brojnim zainteresiranima ispričana priča o tri različite nezavisne inicijative u Hrvatskoj i Sloveniji koje imaju isti cilj – djecu i mlade potaknuti na kreativno izražavanje kroz glazbu i sve što je s njom povezano, uključujući i suvremenu tehnologiju.

Razvoj aplikativnih rješenja, što je ujedno i jedna od mStartovih ekspertiza, koja će korisnika izravno involvirati u kulturne i umjetničke produkcije, te tako od pukog konzumenta stvoriti aktivnog participanta, nameće se kao jedno od potencijalnih rješenja na nivou Europske unije.


Čestitke na organizaciji, veselimo se novom izdanju.



Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500