Ivana Colarić: „Za ostvarenje želja i snova nikad nije kasno“ 💃🏻

U velikoj konkurenciji od preko 70 prijava za Inženjerka godine HR, naša Ivana Colarić plasirana je u 10 finalistica (🎉) dok je za pobjednicu izabrana Snjezana Milisa (Nevera program manager, Bugatti Rimac).


„Drago mi je što sam upoznala snažne, pametne, uspješne, a nadasve skromne žene koje su samo još jedan dokaz kako su žene jednako kvalitetni inženjeri kao i njihovi muški kolege. Ako ova moja priča, koja je dokaz da za snove i želje nikad nije kasno, čak i unatoč raznoraznim strahovima, potakne barem jednu srednjoškolku na odabir STEM studija moja je misija ispunjena.“


Ivana Colarić, SAP konzultantica u mStartu, u IT svijet kročila je tek u tridesetima i dokazala kako nikad nije kasno za ostvarenje želja i snova, čak ni kada je riječ o karijerama u inženjerskom svijetu koji je ipak još uvijek primarno muško okruženje. Ivana je šest godina radila kao profesorica matematike u srednjoj i u osnovnoj školi, a onda je karijeru nastavila u IT okruženju - prvo u Tisku kao podrška za poslovni informacijski sustav SAP da bi se prije pet godina pridružila mStartovom timu od više od 400 tehnološkim stručnjaka. Ivana danas radi na kompleksnim projektima implementacije SAP sustava, ponajviše modula upravljanja kvalitetom, i to u velikim kompanijama, regionalnim liderima.


„Rado se sjetim niza projekata, no svakako bih izdvojila implementaciju SAP sustava u jednoj od naših najvećih kompanija u kemijskoj industriji, što je podrazumijevalo implementaciju 9 SAP modula i time postalo najvećom SAP implementacijom u regiji, a u njoj sam sudjelovala kao voditelj tima za modul upravljanja kvalitetom i član tima za module nabave i upravljanja lancem opskrbe“, zaokružuje Ivana priču o svojoj karijeri i zaključuje: „Uz malo hrabrosti i vjere u svoje vještine i kvalitete, predanost i kontinuiran trud, moguće je u svakom okruženju ostaviti trag“.


Čestitke Inženjerki godine, svim finalisticama te organizatorima! 🥳🎉

#inženjerkagodine #top10 #celebration



Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500