AI u središtu strateških poslovnih diskusija

Sudjelovali smo na AI2Future konferenciji gdje je Fortenova grupa bila jedan od glavnih sponzora i na taj način podržali ne samo konferenciju nego i startup demo zonu u kojoj smo vidjeli 10 vrlo interesantnih startupova koji već vrlo aktivno koriste umjetnu inteligenciju za razvoj svojih proizvoda.

Konferencija je organizirana od strane CroAI (Croatian AI Association) (Hrvatsko udruženje umjetne inteligencije) čiji smo i član.


U Fortenova grupa DataLabu naši timovi primjenjuju umjetnu inteligenciju i grade machine learning modele za procese u različitim poslovnim područjima. Nešto više o tome kako DataLab koristi AI u optimizaciji asortimana maloprodaje mogli ste čuti od Petra Hajdukovic, dok je nakon nje Konzumov CIO Jozo Džakula predstavio AI u Konzum Smartu, prvoj regionalnoj autonomnom prodavaonici.


Dodatno, Ivana Mandušić Hrupački je sudjelovala na panelu 'AI-Powered Business Evolution: Employee Management and Beyond' gdje se pričalo o organizacijskoj transformaciji, milenijalcima, Gen Z te o svim izazovima koje nove tehnologije donose u kompanijama.

Uz dobro društvo i korisna predavanja događaj je u istoj mjeri bio zabavan i edukativan.

A vi? Jeste li nedavno bili na nekom edukativnom eventu?



Zainteresirani ste za naša rješenja?

Naša lokacija

Slavonska avenija 11a HR-10000 Zagreb Croatia

Kontakt centar

Slobodno nas kontaktirajte +385 1 2372 500